середа, 18 вересня 2013 р.

Моя бізнес-ідея

Організація та провдення свят
      У нашому місті досі немає фірми, яка б взяла на себе організацію свят, ранків, корпоративів, днів народжень, вечорів зустрічі, в тому числі і випускників. Є, звичайно, фірми, які пропонують напрокат елементи оздоблення приміщень для проведення весілля чи корпоративу. Але вони не беруться за організацію "культурної" частини свята. 
     Є люди, які відомі в народі як "тамада" або "староста весілля". Вони спеціалізуються на організації  весільних  розваг. 
      У мене виникла ідея організувати невеличку фірму, яка б займалась організацією свят. 
Уявіть собі таку компанію людей, які зможуть розважити гостей, провести конкурси та вікторини, які б відповідали віку та статусу присутніх. 
     Основною перешкодою успішної реалізації цієї ідеї може стати питання з приміщенням, яке використовуватиметься для проведення свят.
   Шановні дочитувачі.
   Як ви вважаєте, чи варто у невеличкому місті організовувати таку фірму?
     Якщо вимаєте ідеї, пропозиції щодо такої ідеї, чи не хотіли б ви, поділитись з нами?

5 коментарів:

  1. Потреба в таких людях є завжди та всюди. Тому вважаю, що ідея досить гарна та реальна. Єдине, що потрібно буде гарно продумати сценарії свят, для кожного випадку свій, щоб було цікаво та весело! Успіхів Вам у починанні.

    ВідповістиВидалити
    Відповіді
    1. Дякую за підтримку та за пораду.

      Видалити
    2. Гарна ідея. Пропоную об"єднати зусилля!!!У мене подібна ідея.Тож можемо обмінюватися сценаріями.Буду рада співпрацювати.

      Видалити
  2. Ідея гарна. На вас чекає клопітка та творча праця. Багато часу витрачатиметься на підготовку сценаріїв свят. Успіху та терпіння!

    ВідповістиВидалити
  3. Ідея має право на життя. А якщо працівники фірми будуть мати можливість працювати ще десь - то і несистематичність замовлень не проблема.

    ВідповістиВидалити