субота, 21 вересня 2013 р.

Модуль 4

     Виконуючи завдання цього модуля у мене найбільше виникало труднощів під час моделювання власної схеми бізнес-ідеї, оскільки складно було вибрати лише декілька. Коли завершила роботу над цим етапом, справи пішли краще.
      Особливо сподобалось працювати із рейтингом бізнес-ідей. Я навіть не сподівалась, що такий підхід дозволяє чітко виділити найперспективніші ідеї.  
       В результаті було обрано дві ідеї:
                1) Організація свят;
                2) Розробка та підтримка веб-сайтів і блогів.
    Щоб  залучити майбутніх користувачів до остаточного обрання однієї з цих двох ідей на мою думку варто організувати опитування серед жителів міста, учнів нашої школи з питань, яка послуга буде більш корисною, привабливою, популярною та прибутковою?
      Найбільш цікавим виявилось створення схеми у програмі Сасоо. Навіть з’явились деякі ідеї, щодо використання цього русурсу на власних уроках та у позанавчальній діяльності.
    Учням перед початком роботи в Сасоо я б радила ознайомитись із основними можливостями. Наприклад, можна використати готовий шаблон, а можна створити власну схему із бібліотеки фігур, яка надає широкі можливості для творчості.

1 коментар:

  1. Напевно, помучившись s 4 модулем зрозуміла, що якби вже хтось займався розробкою веб - сайтів і блогів, то вже би скористалася ъх послугою. Гадаю, це прибутковіша справа.

    ВідповістиВидалити